ترمیم-بینی

ترمیم بینی

ترمیم بینی

ترمیم-بینی

عمل ترمیم بینی یا رینوپلاستی مجدد، یک روش جراحی است که به منظور تغییر فرم و اندازه بینی مورد استفاده قرار میگیرد. این روش عموما برای بهبود ظاهر بینی و بهبود عملکرد تنفسی استفاده می‌شود. در این تکنیک، پزشک، گوشت و استخوان‌های داخل بینی را تغییر داده تا فرم و اندازه مناسب به دست بیاید. پس از عمل جراحی ترمیم بینی، باید به خوبی از بینی نگهداری شود، چون بعد از آن، فرآیند بازگشت به حالت عادی طولانی خواهد بود.

جراحی ترمیم بینی که با نام علمی Revision Rhinoplasty شناخته می‌شود، به دو دسته تقسیم میشود:

دسته اول شامل مواردی است که فرد بر اثر یک سانحه یا حادثه دچار نقص در تمام یا بخشی از بافت بینی خود شود. در این صورت نیاز به بازسازی و ترمیم بینی خواهد بود که جراح پلاستیک اقدام به ترمیم یا بازسازی بافت بینی می‌کند که نیازمند انجام عملیات جراحی متعدد و پیچیده‌ای است.

دسته دوم از عمل‌های ترمیمی بینی که رایج‌تر و شایع‌تر است، به معنی رتوش بینی یا عمل ثانویه بینی می‌باشد. در این مدل عمل، فردی که یکبار عمل جراحی زیبایی بینی را انجام داده، به دلایل مختلفی از شکل بینی و یا عملکرد بینی خود راضی نیست و حس می‌کند که نیاز به عمل جراحی مجدد دارد. به نوعی میتوان گفت که این عمل از اهمیت بسیار بیشتری به نسبت عمل اولیه برخوردار بوده و عمل جراحی دشوارتر است، چراکه بافت بینی پس از عمل ابتدایی دستخوش تغییراتی شده که کار را برای جراح ترمیم بینی دشوارتر میکند.

همین حالا وقت مشاوره بگیر 😊😍
واسه رزرو نوبت همین الان میتونی روی دکمه زیر بزنی 🙋‍♀️👇
09120508215

دلایل انجام عمل جراحی ترمیم بینی

جراحی ترمیم بینی امکان دارد به دلایل گوناگونی انجام شود. گاهی اوقات ممکن است پس از جراحی اولیه برحسب یک اتفاق، بینی دچار آسیب دیدگی شده و یا اینکه در زمان جراحی بر اثر اشتباهات جراح موجب شود تا ناهماهنگی در بینی و ویژگی‌های ساختاری آن بوجود آید. در این صورت پس از گذشت دوران بهبود عمل اولیه و تا رسیدن به نتیجه نهایی، بیمار نیاز به انجام عملی دیگر برای بهبود عملکرد و ظاهر بینی خود دارد. در اینجا به اصلی‌ترین دلایل انجام عمل ترمیم بینی اشاره شده است:

ترمیم-بینی

  • مشکلات تنفسی: یکی از دلایل انجام عمل ترمیم بینی، رفع مشکلات تنفسی است که امکان دارد به هر دلیلی پس از عمل بینی برای شخص اتفاق بیفتد. در چنین مواقعی، جراحی ترمیمی به منظور باز شدن راه تنفسی پس از عمل بینی لازم و ضروری است.
  • ظاهر نامناسب بینی (انحراف یا کجی تیغه بینی): ترمیم عمل زیبایی بینی یا همان ترمیم بینی جراحی شده، از جمله عملیاتی است که افراد تمایل به انجام آن دارند. شکل و فرم ظاهری بینی در عمل جراحی اهمیت بسیار زیادی دارد، در برخی مواقع جراح به علت تجربه ناکافی در این زمینه، بینی را بیش از اندازه کوچک کرده و یا سبب می‌شود تا بافت و غضروف زیادی از بین برود و شکل بینی آسیب ببیند. به همین علت، فرد برای اصلاح ظاهر بینی خود نیاز به عمل جراحی ترمیم بینی خواهد داشت.
  • شکستگی بینی: عمل ترمیمی شکستگی بینی به منظور اصلاح ظاهر و همچنین عملکرد بهتر بینی انجام می‌گیرد. شکستگی بینی می‌تواند مشکلات تنفسی مزمنی را ایجاد کند و همینطور می‌تواند منجربه عفونت‌های سینوسی مداومی شود که موجب سردرد خواهد شد و بر حس بویایی نیز تاثیرگزار است. مشکلات سینوسی با افزایش سن می‌تواند افزایش پیدا کند.
  • جمع شدن بینی: در برخی مواقع پس از جراحی به علت تضعیف غضروف‌های بینی، بافت کناری بینی حالت گیره‌ای پیدا کرده و این موضوع بیشتر در زمان تنفس رخ می‌دهد. در این موارد، شخص می‌تواند با انجام دوباره عمل بینی این حالت را اصلاح کند.
  • جراحی ترمیمی نوک بینی: ترمیم نوک بینی عمل شده یکی از دلایل دیگر جراحی ترمیمی بینی است. به دلیل عدم تقویت غضروف‌های بینی در جراحی اولیه، امکان دارد نوک بینی بعد از مدتی دچار افتادگی شده و ظاهر فرد تغییر پیدا کند که در این صورت برای اصلاح آن عمل ترمیم بینی انجام می‌گیرد. در مواردی ترمیم نوک بینی بدون جراحی انجام می‌شود که بعد از معاینه، اگر جراح صلاح بداند نیاز به جراحی کامل نیست. همچنین عمل نوک بینی سرپایی می‌تواند در مطب جراح انجام شود.
  • قوز بینی بعد عمل: بعضی مواقع در زمان جراحی، قوز بینی به شکل کامل برداشته نشده و پس از عمل فرد متوجه استخوان و یا غضروف اضافی در بینی خود می‌شود که ظاهر نازیبایی دارد. به همین دلیل برای اصلاح آن، فرد تصمیم به انجام عمل ترمیمی می‌گیرد. البته باید توجه داشت در بعضی مواقع که قوز بینی کم باشد نیازی به جراحی ترمیم بینی وجود ندارد و تنها با سوهان کشیدن می‌شود قوز بینی را برطرف کرد.
  • باریک شدن بیش از حد بینی: باریک شدن بیش از اندازه بینی به خصوص برای صورت‌های درشت، می‌تواند مشکلاتی را در ظاهر چهره شخص به وجود بیاورد. همچنین این باریک شدن استخوان بینی می‌تواند بر روی تنفس فرد هم تاثیر بگذارد. در عمل ترمیم بینی، جراح با پیوند غضروف اضافه، به اصلاح این مشکل می‌پردازد. ترمیم بینی عملی در مطب، در مواردی جزئی انجام می‌شود و برای موارد بزرگتر نیاز به جراحی کامل خواهد بود.
  • عدم تقارن سوراخ‌های بینی: عمل ترمیم بینی یا همان رینوپلاستی ثانویه، گاهی به علت عدم تقارن سوراخ‌های بینی شخص انجام می‌گیرد. چون در برخی از افراد پس از انجام عمل بینی اولیه، اندازه سوراخ‌های بینی با هم یکسان نیست که در ظاهر بینی فرد تاثیر زیادی میگذارد و برای اصلاح آن نیاز به راینوپلاستی مجدد است. عمل ترمیم سوراخ بینی یکی از دلایل رایج انجام عمل جراحی ترمیم بینی می‌باشد.
  • ترمیم عمل بینی استخوانی: عمل ترمیم استخوان بینی با تقویت غضروف‌ها انجام می‌گیرد. اگر تیغه بینی استخوانی پس از عمل به گونه‌ای باریک شود که علاوه بر ظاهر نامناسب آن، تنفس فرد دچار اشکال شود، نیاز به عمل ترمیمی خواهد بود تا این مشکل برطرف گردد. عمل ترمیم بینی گوشتی نسبت به بینی استخوانی سخت‌تر است، اما اگر بهترین جراح ترمیم بینی را انتخاب کنید قطعا نتیجه برایتان رضایت‌بخش خواهد بود.
  • اسکار روی بینی: یکی از دلایل دیگری که فرد به جراحی ترمیم بینی نیاز پیدا می‌کند، وجود اسکار در داخل و بیرون بینی می‌باشد که ظاهر نامناسبی را برای شخص ایجاد می‌کند که با عمل ترمیم بینی این مشکل برطرف می‌شود. عمل سرپایی بینی در مطب، در مواردی جزئی و قابل رفع انجام می‌گیرد.
  • ایجاد فاصله زیاد بین سوراخ‌‌‌های بینی: ترمیم سوراخ بینی پس از عمل، یکی از موارد ترمیم بینی عمل شده می‌باشد. به علت عدم تجربه و نداشتن تخصص کافی جراح، امکان دارد بعد از عمل بینی ظاهر نامناسبی برای فرد ایجاد شده و سوراخ‌های بینی با فاصله از هم قرار بگیرند. برای رفع این مشکل باید عمل ترمیم بینی اجرا شود. اگر مشکل سوراخ‌های بینی جزئی باشد، می‌توان ترمیم سوراخ بینی بدون جراحی را انجام داد که تمامی این موارد باید با صلاحدید جراح انجام بگیرد.
  • اصلاح اندازه بینی: در برخی موارد عمل ترمیم بینی به منظور اصلاح اندازه بینی انجام می‌گیرد. گاهی شخص پس از جراحی اولیه، به اندازه دلخواه بینی خود دست نمی‌یابد و همین مورد دلیلی برای انجام عمل ترمیم بینی می‌باشد. در صورت کوتاه شدن بینی پس از عمل و عدم تناسب با سایر اجزای صورت، به عمل ترمیم بینی نیاز خواهد بود.
  • ایجاد گوشت اضافه پس از عمل بینی: در بعضی مواقع، پوست با عمل بینی دچار آسیب می‌شود که بدن به جهت ترمیم آن بافتی به نام فیبروز تشکیل می‌دهد که این واکنش برای ترمیم نقاط آسیب‌دیده بدن رخ میدهد. اگر در عمل جراحی، بینی گوشتی بیش از اندازه کوچک شود، بدن بافت فیبروز بیش از حدی را تشکیل می‌دهد که موجب ایجاد گوشت اضافه بعد از عمل بینی می‌شود و بینی بزرگ‌تر از حالت اولیه دیده خواهد شد.
  • عمل ترمیم پره‌های بینی: عمل ترمیمی پره‌های بینی یکی از موارد شایع در رینوپلاستی ثانویه است که برای اصلاح بالا و پایین بودن پره‌های بینی انجام می‌گیرد. گاهی به علت نداشتن تخصص و تجربه کافی جراح، این مشکل بعد از عمل بینی رخ می‌دهد که با  انجام عمل ترمیم بینی قابل حل شدن است. معمولا اصلاح پره‌های بینی پس از عمل، همراه با بی‌حسی انجام می‌گیرد.

ترمیم-بینی

انواع روش‌های عمل ترمیم بینی

هدف از عمل بینی مجدد یا همان جراحی ثانویه بینی، بهبود ظاهری ساختار بینی و بهبود عملکرد تنفسی بینی است. عمل ترمیمی بینی با پیوند غضروف و با دو تکنیک باز و بسته انجام می‌گیرد که در زیر هردو این موارد توضیح داده شده‌اند:

عمل ترمیم بینی با روش باز

عمل مجدد بینی همانند جراحی اولیه، می‌تواند به روش باز انجام بگیرد. در این تکنیک، جراح با ایجاد برش در سوراخ‌های بینی و ناحیه کلوملا، به ساختار داخلی بینی دسترسی کاملی خواهد داشت و اقدام به ایجاد تغییرات لازم بر روی بینی خواهد کرد. سپس در داخل و خارج بینی بخیه زده می‌شود و به منظور عدم چسبندگی داخل بینی از تامپون استفاده می‌شود و بر روی بینی آتل قرار می‌گیرد.

میدونستی ما میتونیم همین خدمات رو به شما ارائه بدیم؟ 😊😍
اگه دوست داری نمونه کارهای ما رو ببینی بزن رو دکمه زیر 🙋‍♀️👇
خدمات راز زیبایی

چندروز پس از عمل بینی، گچ برداشته شده و سپس طبق دستور جراح، به مدت مشخص باید بینی چسب زده شود. در روش عمل ترمیمی باز به علت دید وسیع‌تر جراح، امکان خطا کمتر است و در اکثر مواقع این روش توصیه می‌شود.

عمل ترمیم بینی با روش بسته

در عمل ترمیم بینی به روش بسته، جراح تنها اطراف سوراخ‌های بینی برش می‌زند و به همین علت دید وسیع و کاملی نسبت به ساختار داخلی بینی ندارد. نوع بخیه زدن و همچنین محل ایجاد برش در دو روش جراحی بینی باز و بسته موجب تفاوت آنها شده است. عمل ترمیم بینی بسته، به دلیل دید محدودی که جراح دارد تنها برای مواردی مورد استفاده قرار میگیرد که نیاز به تغییرات جزئی باشد. عموما ترمیم بینی عمل شده در مطب کارایی ندارد، مگر آنکه در موارد بسیار نادر و جزئی بتوان در مطب جراح آنرا انجام داد.

مراحل عمل ترمیم بینی

عمل ترمیم بینی یا همان رینوپلاستی مجدد مراحل مختلفی دارد که در زیر به آن‌‌ها اشاره میکنیم:

ترمیم-بینی

  1. بیهوشی: عمل ترمیم بینی در اکثر مواقع با بیهوشی کامل انجام می‌گیرد، اما برای انجام یک سری از تغییرات جزئی امکان دارد از بی‌حسی موضعی استفاده شود. ولی به شکل کلی بهتر است که عمل ترمیم بینی همراه با بیهوشی کامل بوده و در اتاق عمل انجام شود.
  2. ایجاد برش: ترمیم عمل زیبایی بینی با دو روش باز و بسته انجام می‌گیرد که چگونگی آن بسته به شرایط بیمار و نظر جراح وابسته است. در روش باز عمل ترمیم بینی، برش‌های بیشتری ایجاد می‌شود که دید جراح به درون ساختار بینی گسترده‌تر است، اما در روش بسته عمل ترمیم بینی، برش‌های کمتری در اطراف سوراخ بینی ایجاد می‌شود و در مواردی قابل استفاده است که نیاز به تغییرات جزئی داشته باشید.
  3. پیوند غضروف عمل ترمیم بینی: استفاده از پیوند غضروف یا همان گرافت، در بیشتر عمل‌های ترمیم انجام می‌گیرد. در عمل جراحی اولیه بینی بخش زیادی از غضروف بینی از بین می‌رود، به همین علت به منظور بهبود عملکرد بینی و زیبایی هرچه بیشتر  آن، پیوند غضروف به بینی انجام می‌شود. در اکثر مواقع از غضروف نواحی دیگر بدن مثل غضروف دنده و گوش استفاده می‌شود و در بعضی موارد هم از غضروف مصنوعی استفاده می‌گردد.
  4. اصلاح ساختار بینی: بعد از اصلاح ساختار بینی در عمل ترمیمی، غضروف‌ها با توجه به جایگاهی که دارند، شکل دهی شده و در جای مناسب خود قرار می‌گیرند تا فرم و ظاهر بینی زیباتر شود.
  5. بخیه زدن: بخیه زدن یکی از عملیات مهم عمل بینی می‌باشد که مهارت پزشک جراح در این زمینه برای عدم ایجاد اسکار بر روی بینی، امری بسیار مهم است. یکی از تفاوت‌های تکنیک باز و بسته عمل بینی ترمیمی، نحوه بخیه زدن بینی پس از جراحی است که در روش باز بخیه‌ها اطراف سوراخ بینی زده شده و در روش بسته، بخیه‌ها در داخل بینی زده می‌شوند.
  6. قرارگیری تامپون و آتل: پس از زدن بخیه، روی بینی اسپلینت گذاشته و به جهت جلوگیری از چسبندگی بینی، بعد جراحی از تامپون استفاده می‌شود که این موارد باید با توجه به نظر پزشک جراح انجام بگیرد.
  7. انتقال به بخش ریکاوری: بعد از اتمام عمل جراحی ترمیمی بینی، فرد به اتاق ریکاوری منتقل می‌شود تا علائم حیاتی او به طور کامل چک شود و فرد کاملا به‌هوش بیاید.

ترمیم-بینی

شما همراهان عزیز مرکز راز زیبایی می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه عمل ترمیم بینی و همچنین دریافت مشاوره خدمات تخصصی با ما در مجموعه بیوتی سکرت در تماس باشید.

Views: 9

دیدگاهتان را بنویسید